5 Eylül 2018 Çarşamba

Yep yeni mevuzlar ve bir avuç fıstık

 Tekrardan yazmaya başladım aslında kendimde yazacak güç bulamıyorum.yani yazmak güçlü bir eylem o kadar güçlü değilim. Neler neler oldu anlatamam yani artık anlatmak istemiyorum.herkese oluyor galiba aynı şeyler. bir avuç fıstığımı aldım biramla girdim buraya,. unutmak ve hatırlayabileceğim kadar güzel şeyler yaşamamak için kendimi sınırlandırmaya başladım.Kierkegaard ın bahsettiği gibi bir eylemi hatırlayıp ondan zevk almak tekrardan o eyleme benzer başka şeyler yaşarken alınan hazı azaltıyor. Profesyonel bir unutucu olma yolunda sağlam adımlarla ilerlediğimi yazdığım esnada bir yudum daha aldım gazı hafif kaçmış biramdan, anladım artık minör ya da majör her neyse depresyondan profesyonel bir şekilde kurtuluyorum.. SKAL NAZDROVYA CHEERS ŞEREFE

Yine de bazı değişikliklerden bahsetmek istiyorum naçizane ve saygısızca olan fikirlerimle. Artık doğduğum şehirdeyim bir o kadar yalnız ve özgür hissetmenin keyfini çıkarıyorum.Aklımın  tozlu yerlerinde kalmış bazı nitelikten sayılmayan özelliklerinin tekrar dışarı çıkmasını bekliyorum. Filizlenen yeni düşünceler bile umut hakkında düşünmemi engellemeye yetiyor. Her şeyin en doruğunu yaşamanın hayatın genel gayesi olduğunu düşünmemin verdiği toyluğun bedelini unutmakla ödemeye çalıştığım günlerde iyi gelen bir şey varsa özgürlüğümü hissetmem daha da önemlisi bir bar taburesinde ikinci sınıf bir yazar gibi hissettiken ertesi gün normal bir şekilde hayatıma devam edebilmem. Özgürlüğün peşinden koşanlar gerçeklerden kaçmazlar gerçekleri sevmeyi öğreniler. falan filan işte yıldız kaydı gök gürledi ırmak aktı ben dayanamadım çeşme suyu içtim üç gündür ishalim.

Yeni işlere başlamak lazım ben demiyorum başkası diyor: "Bir başkasının çıkardığıdır giydiğimiz bu hırka." Artık yazmayı düşünüyorum kaygı amacı gütmeden, ana, bacıyı karıştırmadan. Freud bugün yaşasa Jeff Buckley dinlemezdi Drake dinlerdi bence, bu da ayrı bi konu yarın biraz daha fıstık almam lazım kavrulmuş olsa jilet gibi gider. Bu arada annenizi üzmeyin lan.

galiba bir de şarkı koyuyordum eskiden al.

https://www.youtube.com/watch?v=vntKfojX5es

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Eyv